Ürgüp Cumhuriyet Mahallesinde Pazar yerinde bir marketin hemen arkasında bulunan depo önünde sigara izmaritinden kaynaklı çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı.
Olay Cumhuriyet Mahallesinde bulunan bir marketin hemen arkasındaki depo önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre depo önünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Bir anda yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edldi. Olay yerine gelen ekipler büyüyen yangını, başka yere sıçramadan kontrol altına aldı. Kontrol altına alınan yangının ardından yapılan incelemelere göre yangının öğrenciler tarafından atılan sigara izmaritinden çıktığı düşünülüyor.
ASAYİŞ
Yayınlanma: 25 Mayıs 2022 - 16:26
Yere Atılan İzmarit Yangına Sebep Oldu
ASAYİŞ
25 Mayıs 2022 - 16:26
İlginizi Çekebilir