Ürgüp Belediyesi arsa satışlarına bir yenisini daha ekledi
Ürgüp Belediyesince daha önce kat karşılığı çıkarılan ihale talep görmeyince söz konusu arsa bu seferde taksitle 30 milyon bedelle satışa çıkarıldı.
Satışa çıkarılan arsa Adalet Sarayı yanında 3.040 m2 büyüklüğünde.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehet Aktürk göreve geldiği günden bu yana Ürgüp'ün gözbebeği Belediyeye ait birçok mülkleri satışa çıkarmasıyla gündeme gelirken bunlara bir yenisini daha ekledi.
Ürgüp Belediyesi tarafından verilen ilanda "Nevşehir İli Ürgüp İlçesi Kayakapı Mah. 1291 Ada 3 Parsel’de bulunan arsa vasıflı taşınmaz 30.000.000 TL Muhammen Satış Bedeli İli İle Satışa sunulmuştur" denildi.
İLAN
ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
Mülkiyeti belediyemize ait olup İlçemiz Kayakapı Mahallesinde bulunan, aşağıda ada, pafta, parsel nosu, m² si ve muhammen satış bedeli ile geçici teminatı belirtilen arsa 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi uyarınca açık artırma suretiyle ve özel şartnamesi hükümleri dahilinde satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.
İhale 24.07.2023 Pazartesi günü saat 15.00’de Belediyemiz Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.
İhaleye katılacak olanlar aşağıda arsa hizasında belirtilen geçici teminatı ihale saatinden önce (En geç saat 14.00’e kadar) belediyemize yatıracak olup, geçici teminatı yatırmayanlar ihaleye katılamayacaktır.
Satışı yapılacak olan arsanın satış bedeli satış tarihinden itibaren 1 peşin olmak üzere toplam 5 eşit aylık taksitler halinde ödenecek olup, ödenmemesi halinde, ihale tek taraflı olarak fesh edilerek geçici teminat belediyemize irad kaydedilecektir.
İhaleye herhangi bir firma, şirket yada kooperatif adına girenler, bunlara ait Ticaret Odası Kayıt Sureti, Ticari Sicil Tasdiknamesi, İmza Sirküsü ve Yetki Belgesini (İhaleye Katılma Yetkisi) ibraz etmesi şarttır.
Arsanın tapusu, alıcının arsa bedelinin tamamını ödemesine müteakip verilecektir.
İhaleye ait ilan, vergi, resim harç gibi tüm yasal giderler alıcıya ait olacaktır.
İhale komisyonu, gerekçesini karar da belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.
Herhangi bir ihtilaf vukuunda Ürgüp Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
İş bu ihaleye ait özel şartname dosyası her gün mesai saatleri dâhilinde belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebileceği ilanen duyurulur. 21.06.2023
ARSANIN
MAH/MEVKİİSİ | CİNSİ | PAFTA | ADA | PARSEL | M2 MİKTARI | MUHAMMEN SATIŞ BEDELİ | GEÇİCİ TEMİNATI |
Kayakapı Mah. | Arsa | 30.L.1.C | 1291 | 3 | 3.040,00 m² | 30.000.000,00 TL | 900.000,00 TL |
ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Aldığı paraylada bi sinek ilacı alsada ilaçlama yapsa keşke. Sineklerden durulmuyor....
Ohhh iyi ediyor. Seçerken seçtiğinizde konvoylar yapıyordu ürgüp halkı şimdi satrken daha büyük konvoy bekleriz. Ürgüp şahlanacak diyeee