Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
23 Nisan nedeniyle çocuklara özel hazırlanan kutlama programına; Ülkü Ocakları İlçe Başkanı İbas Gürbüz, Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata, yönetim kurulu üyeleri, ocak üyeleri ve çok sayıda çocuk katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklar için kurulan stantta; Müzik eşliğinde Türk bayrağı, logolu bayrak şekerleri, Ülkü ocakları dergisi, Kitap ve Kutadgu Bilig dergilerinin tanıtımı ve dağıtımı yapıldı. Ayrıca, UZEM (ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde; LGS ve YKS sınav kapsamına uygun içerikler sunan, binlerce ders videosuyla gençlerin eğitim hayatına katkı sağlayan bir uzaktan eğitim programı) hakkında bilgilendirme yapıldı. Etkinlik alanında ayrıca bez pankarta çocukların el baskısı yapması ve yüz boyama aktiviteleri de gerçekleştirildi.
Etkinlik hakkında açıklama yapan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı İbas Gürbüz, teşkilat olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, müzik, boyama ve resim çalışmaları ile çocukların bayram coşkusuna ortak olduklarını ifade etti. Katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.