Ürgüp’ün en işlek güzergâhlarından olan Avanos istikametinde ve Elit sitesinden çıkan kural tanımaz sürücüler petrol istasyonuna daha kısa mesafeden gitmek için her gün adeta ölümle dans ediyorlar.
WhatsApp ihbar hattımıza bu konuda bir çok kez şikayet aldık.
Aldığımız şikayetlerin bazıları şu şekilde;
Bugün Avanos'tan gelirken bir baktım ters şeritte benim ile birlikte siyah renkte tur minibüsü petrole giderek giriş yaptı. Her gün 10'larca aracın bu şekilde ters şeritten giriş yaptığını ve Petrolden 100'lerce aracın ters şeritten çıkarak kavşağa geçtiğini hem görsel olarak gördük hem de bilgi olarak edindik.
Bu trafik canavarlarına kim dur diyecek!
Trafik hata affetmez saniyelik bir iş, ölümlü ve yaralamalı birçok kazanın meydana gelmesi an meselesi. Anlaşılan mobeselerden ceza yazılmıyor ki araçlar tersten giriş yapıp, ters istikametten çıkış yapıp birçok ihlali art arda yapıyorlar. Bu ihlali bazı araçların neredeyse her gün yaptığına şahit oluyoruz buda şunu gösteriyor ki gerekli denetimler yapılmıyor.
Mobese ile izlenen noktalarda neden ihlallere ceza uygulanmıyor?
İlgililer denetimleri yapmaları için illa bir kaza gerçekleşmesi mi lazım. Bu konuda ilgilileri göreve davet ediyoruz.” Dediler