CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av. Murat BOZ, CHP Ürgüp ilçe teşkilatı ve gençlik kolları, tanışma ve fikir alış-verişi amaçlı bir resepsiyonda ilçe seçim bürosunda bir araya geldiler.
Daha çok sohbet havasında geçen konuşmalarda CHP'nin yapı taşlarından olan demokrasi kavramının parti içinde temel unsur olarak hakim kılınması gerektiği vurgulandı. Toplantıda söz alan Aday Boz, öncelikle herkese kendini tanıttıktan ve herkesi selamladıktan sonra şunları kaydetti: "Ürgüp için hepimizin çok çalışması gerekli. Bunun yolu kesinlikle fikir alış-verişinden geçiyor. Bilhassa gençlerimizin fikirlerini söyleyebilmeleri için gereken en özgür ortamı yaratmalıyız, sorusu olan bunu çekinmeden sorabilmeli, sorunu olan bunu açık yüreklilikle belirtebilmeli" şeklinde konuştu.
Av. Murat Boz'dan sonra söz alan Ürgüp CHP Gençlik kollarıbaşkanı Mehmet Barış ise, seçim çalışmaları esnasında CHP'li gençler olarak hiç durmadan çalışacaklarını ve tam destek sağlayacaklarını kaydetti. Verilen birlik ve beraberlik mesajlarının ardından resepsiyon sona erdi.
Haber: Ürgüp Politik Gündem
SİYASET
Yayınlanma: 10 Şubat 2014 - 00:00
CHP Ürgüp Gençlik Kolları Toplantı Yaptı
SİYASET
10 Şubat 2014 - 00:00
İlginizi Çekebilir









